Aktuális

Felhívás

2020-03-22

Tisztelt Ügyfeleink!


Cégünk hivatását tekintve - miszerint embertársaink egészségének megőrzése érdekében a körülöttünk lévő gépek és egyéb berendezések zajkibocsájtását igyekszünk a minimumra csökkenteni - továbbra is bízik abban, hogy ezután is szükség lesz a munkákra. Bízom abban, hogy vezetőink megoldást találnak a problémára, mi pedig betartjuk az ezzel kapcsolatos szabályokat, hogy mielőbb megfékezhessük az életünket fenyegető vírust. Mint mindenki, mi is szeretnénk végezni a munkánkat, hozzáteszem, hogy az irodai munkavégzés nálunk úgynevezett home-office-ban működött már a cég alapításától kezdődően. Természetesen van irodánk és telephelyünk, de vezetőnk hozzájárulásával többen otthonról is dolgozhatnak, mely mellesleg nagyon kedvezően hat családtagjainkra is :) Munkánk ez a része tehát nem újdonság.

Ami viszont más, az a helyszínen végzett munka, ahol értelemszerűen kollegáink kapcsolatba kerülnek megrendelőinkkel. Itt szeretném megjegyezni, hogy mi eddig is figyelembe vettük az Önök által megkövetelt biztonsági szabályok betartását, részt vettünk a balesetvédelmi oktatásokon és igyekeztünk azokat betartani. A jelenlegi helyzetben sem teszünk másképp, első helyen szerepel az egészség, minden munkavégzésnél. Amennyiben folyamatban lévő munkánk van Önökkel vagy új megrendelése van, kérjük forduljon hozzánk bizalommal, bátran vegye fel a kapcsolatot velünk és közösen kitaláljuk, hogyan oldjuk meg a problémát! Bízom benne, hogy ebben a nehéz helyzetben is helyt állunk és felülkerekedünk a mai nehézségeken, hiszen emelt fővel kell járnunk és a koronát mindannyiunknak kizárólag a fejünkön kell viselni :)

Munkatársaink teljes kapacitással állnak jelen helyzetben is rendelkezésükre, a szükséges nyersanyagok is adottak, cégünk nem áll le, töretlen munkakedvvel várjuk az igények kielégítését, forduljanak hozzánk ebben a nehéz időszakban is bizalommal!

Dunai Zoltán

A PHP Error was encountered

Severity: Core Warning

Message: Module 'readline' already loaded

Filename: Unknown

Line Number: 0

Backtrace: