Szolgáltatások

Hangelnyelő anyagok gyártása, forgalmazása

A zajcsökkentésben, belsőakusztikai feladatok megoldásánál szinte minden esetben egyedi, a célnak leginkább megfelelő anyag használatára van szükség. Cégünk ezért kifejlesztett több olyan zajszigetelő, hangelnyelő terméket, amelyek akusztikai tulajdonságai és nem utolsó sorban esztétikai megjelenítései könnyen változtathatók az igényeknek megfelelően.

  • Kültéren (ipari környezetben) használatos az α-panel termékcsalád
    α-panel termékek akusztikai tulajdonságait, a rétegrend megfelelő kiválasztásával széles skálán tudjuk beállítani: Rw ≥ 25–45 dB(A)! A belső hangelnyelő felület α ≥ 0,9-1,0 a vonatkoztatott spektrumban. Az elnyelő réteg nem igényel felületi védelmet (perforált rács), az időjárási körülményeknek ellenáll. Igény szerint tűzálló kivitelben is rendelhető. A külső felület színe tetszőlegesen választható RAL színkód alapján.
    A panelek tetszőleges méretben készíthetők, egyszerűen szerelhetők, így lecsökkenthető a kivitelezés ideje.
  • Beltéren (irodai környezetben) használatos az akusztikus kép termékcsalád
    A belső terek esetében, olyan anyagokat kell használni az akusztikai feladatok megoldásában, amelyek esztétikailag beleillenek az adott környezetbe. Erre a feladatra lett kifejlesztve az akusztikus kép termékcsalád. A panelek felülete tetszőlegesen választható, bármilyen logó, felirat, kép elhelyezhető rajtuk, így akár még speciális környezetben is elhelyezhetők (pl. templom). Akusztikai tulajdonságaik alapján tökéletesen használhatók az utózengési idő csökkentésében. A panelek kialakítása, alakja és mérete tetszőlegesen választható, szerelésük egyszerű és gyors.

     

Egyedi ajánlatért keressen minket bizalommal!

A PHP Error was encountered

Severity: Core Warning

Message: Module 'readline' already loaded

Filename: Unknown

Line Number: 0

Backtrace: