Szolgáltatások

Akusztikai vizsgálatok, tervezés

  • Szabványos léghang-, lépéshang vizsgálat

Meglévő térelválasztó rétegek (födém és falszerkezetek) vizsgálata, annak érdekében, hogy meghatározásra kerüljön, hogy az adott szerkezet megfelel-e a hatályos előírásoknak. Lakások, irodák, üzemi egységek – csarnokok vizsgálata.

  • Utózengés vizsgálat

Belső terek utózengés vizsgálata, mely során meghatározásra kerül az utózengési idő. A belsőakusztika tervezéséhez elengedhetetlen ez a vizsgálat, hiszen ennek az értéknek a változtatásával nem csak az érthetőséget növeljük, hanem zajcsökkentést is végrehajthatunk.

  • Gép- és anyagvizsgálat

Akusztikai laboratóriumunkban vállaljuk a különböző berendezések, gépegységek akusztikai vizsgálatát, illetve zajcsökkentő anyagok léghanggátlás vizsgálatát.

  • Tervezési feladatok

A vizsgálati eredmények alapján cégünk vállalja az akusztikai tervezési feladatok elvégzését, legyen szó belsőakusztikáról, munkahelyi- vagy környezeti zajvédelmi kérdésekről.

  • Látványterv készítés

A tervezési feladatok szerves részét képezik a 3D-s látványképek készítése, melyek segítségével a megrendelő vizuálisan is értelmezheti a tervezett beavatkozásokat, legyen szó belsőakusztikai módosításról (akusztikus kép), vagy például egy speciális zajvédő burkolatról.

A PHP Error was encountered

Severity: Core Warning

Message: Module 'readline' already loaded

Filename: Unknown

Line Number: 0

Backtrace: